Besök Södertälje Begravningsbyrå – Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje

Besök Södertälje Begravningsbyrå

Besök Södertälje Begravningsbyrå: Varmt välkommen in till oss!

Du är alltid varmt välkommen att besöka Södertälje Begravningsbyrå – en trygg och auktoriserad begravningsbyrå i Södertälje – för komplett, personlig hjälp kring begravning i Södertälje, Salem, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, m fl. En begravning är ett sätt att ta farväl av en anhörig och för att kunna dela sorgen med andra. Att anordna begravning kan vara ett sätt att bearbeta bortgången och att inse vad som har hänt. Det är viktigt att ha vänner och släkt omkring sig när man förlorat någon. Tillsammans kan man diskutera hur man vill att begravningen ska utformas. Om den avlidne hade några egna önskemål skall de givetvis följas.

Besök Södertälje Begravningsbyrå: Hitta till oss

Södertälje Begravningsbyrås besöksadress är Jovisgatan 6 i Södertälje – visa på karta. Vi har blå markiser och ligger i backen upp från Stortorget i Södertälje, i kvarteret ovanför S:ta Ragnhilds kyrka. Ring oss gärna för vägbeskrivning 08-550 303 37!

Besök Södertälje Begravningsbyrå: 360° virtuellt besök

Besök vår begravningsbyrå på Jovisgatan 6 i Södertälje närsomhelst och från var än du befinner dig! Ta en 360° virtuell rundtur på Google, se vår adress, lokal, samtalsrum, produkter, mm. Starta ditt virtuella besök genom att klicka och dra på bilden nedan för att titta runt. Klicka på de vita pilar för att gå fram & tillbaka. Varmt välkommen in!

Besök Södertälje Begravningsbyrå: Komplett hjälp med begravning

När man känner sig redo att ta kontakt med oss på begravningsbyrån finns det olika möjligheter att beställa begravningen.

  • Besök begravningsbyrån efter att bokat tid via telefon eller mail / kontakt.
  • Begravningsbyrån gör hembesök.
  • Via telefon om Ni t.ex. är boende på annan ort.
  • Det är inget krav att göra sig förberedd inför besöket på begravningsbyrån, dock kan det vara skönt att få läsa lite om de punkter som kommer att tas upp vid besöket.

Ladda gärna ned vår broschyr “Hur gör jag nu?” som du hitttar här bland många andra hjälpsamma broschyrer om begravningar och familjejuridik. I broschyren “Hur gör jag nu?” hittar du mer info om vad du bör tänka på och komma ihåg vid dödsfall.

Vi på Södertälje Begravningsbyrå arrangerar begravningar i Södertälje, men även begravningar i Salem, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, hela Stockholms län, och även begravningar i Sörmland. Vi kan även hjälpa Er med längre transporter och begravning på annan ort.

Besök Södertälje Begravningsbyrå: Inför besöket på begravningsbyrån

På den auktoriserade begravningsbyrån finns personal som är vana och kunniga när det gäller att hantera allt det praktiska kring ett dödsfall. Deras uppgift är att visa vilka valmöjligheter som finns för att Ni skall kunna välja en önskad och personlig begravning.

Det som tas upp vid besöket på begravningsbyrån:

Vi lämnar alltid en skriftlig prisuppgift redan vid beställningen.

Besök Södertälje Begravningsbyrå: Anteckningar inför planeringsmöte

Om Ni önskar förbereda Er lite inför besöket på begravningsbyrån kan blanketten Anteckningar inför planeringsmöte på Södertälje Begravningsbyrå hjälpa.

Besök Södertälje Begravningsbyrå - Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Södertälje med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.