Dokumentbevakning Södertälje – Komplett juridisk hjälp vid begravning – Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje

Dokumentbevakning Södertälje

Dokumentbevakning Södertälje: Dokumentbevakning i Livsarkivet

Att förvara testamente, gåvobrev och Livsarkiv på ett säkert ställe är självklart. Men lika viktigt är att de kommer fram då någon avlider. Därför erbjuder vi på Södertälje Begravningsbyrå dokumentbevakning av viktiga dokument i Södertälje, Salem, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, m fl – via vår tjänst Dokumentbevakning. Förvaring och bevakning av ett Livsarkiv är kostnadsfritt. För övrig dokumentbevakning tillkommer en mindre avgift. Så här går det till i all enkelhet. Du har t ex ett testamente eller har för avsikt att upprätta ett. Hos oss på begravningbyrån upprättas en depå i ditt namn. Där sparas en digital kopia av originaldokumentet. Dokumentbevakning startar. Originalet förvarar vi på begravningsbyrån säkert åt dig. Via Skatteverket får vi på begravningsbyrån varje vecka uppgifter om vilka som har avlidit. När vi får träff på en depå så kontaktar vi på Södertälje Begravningsbyrå de anhöriga.

Det kan gå många år mellan att en depå upprättas och dokumenten ska tas ut. Det är också ett stort ansvar att bevaka så viktiga handlingar. Därför är säkerheten viktigt för oss. Om begravningsbyrån skulle gå i konkurs, upphöra eller köpas upp av konkurrenter utanför SBF (Sveriges Begravningsbyråers Förbund), så går depån automatiskt tillbaka till huvudkontoret som övertar dokumentbevakningen. Du kan alltid vara säker på att dokumentbevakningen sker på ett tryggt sätt. Alla sökningar och händelser loggas i depån och du som depåinnehavare kan begära en depårapport för att själv se vilka sökningar som gjorts. Systemet är skyddat från intrång och ingen mer än ansvarig på begravningsbyrån, samt systemansvarig har möjlighet att se se dokumenten. Alla sådana händelser i depån loggas.

Ladda gärna ned vår broschyr ”Dokumentbevakning” som du hitttar här bland många andra hjälpsamma broschyrer om begravningar och familjejuridik. I broschyren ”Dokumentbevakning” hittar du mer info om, samt tillförlitlig vägledning kring dokumentbevakning. Du är i övrigt alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss på Södertälje Begravningsbyrå för komplett hjälp med och full aktivering av denna viktiga tjänst.

Dokumentbevakning Södertälje: Priser

Livsarkivet underlättar för dina anhöriga vid din bortgång. Livsarkivet är inte endast begravningsönskemål, utan även en garanti för att dina önskemål alltid kommer fram, oavsett var i landet du bor. För en engångskostnad på 975 kr förvaras & bevakas testamente och övriga dokument i original. Detta är ett prisvärt alternativ då årsavgiften för ett bankfack kan vara ca 600 kr. Vid förvaring av fler än 10 dokument tillkommer en engångskostnad per ytterligare dokument på 75 kr.

Dokumentbevakning Södertälje: Beställ dokumentbevakning

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande till oss, ringa till oss eller besöka oss, så hjälper vi dig gärna kring beställning av dokumentbevakning.

Dokumentbevakning Södertälje - Komplett juridisk hjälp vid begravning - Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Södertälje med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.