Gåvobrev Södertälje – Juridisk hjälp med gåvobrev – Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje

Gåvobrev Södertälje

Gåvobrev Södertälje: Fullständig juridisk hjälp med upprättande av gåvobrev

Södertälje Begravningsbyrå är en fullt auktoriserad begravningsbyrå med egna auktoriserade boutredare i Södertälje. Vi erbjuder fullständig juridisk experthjälp kring upprättande av gåvobrev i Södertälje, Salem, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, m fl.

Gåvobrev Södertälje: Varför gåvobrev?

Om man vill ge bort något i gåva upprättar man ett gåvobrev. Gåvobrevet fungerar som ett bevis för gåvan och anger eventuella förbehåll med gåvan, t ex om den inte skall ses som ett förskott på arv eller om det skall vara mottagarens enskilda egendom. Gåvobrevet ger en trygghet både för den som ger och den som tar emot gåvan. Om man t ex vill ge bort en del av sin bostad till sin partner, så regleras det i ett gåvobrev. Om du ger bort en summa pengar till ett barn kan ett gåvobrev reglera att det inte är ett förskott på arv, annars kan det räknas av från arvet i framtiden.

Gåvobrev Södertälje: Beställ fullständig juridisk hjälp kring upprättande av gåvobrev

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande till oss, ringa till oss eller besöka oss, så hjälper vi er gärna vidare kring beställning av fullständig juridisk hjälp med gåvobrev.

Gåvobrev Södertälje - Juridisk hjälp med gåvobrev - Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Södertälje med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.