Blommor till begravning Södertälje – Beställ blommor till begravning – Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje

Blommor till begravning Södertälje

Blommor till begravning Södertälje: Stort utbud av blommor, kransar, dekorationer & kondoleansblommor till begravningar i Södertälje med omnejd

Södertälje Begravningsbyrå har stort utbud av blommor till begravningar i Södertälje, Salem, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, m fl. Här på denna sida kan du läsa mer om hur du beställer blommor till begravning (även som gäst på begravning), samt se våra blommor, kransar, dekorationer & kondoleansblommor. Du kan enklast beställa blommor till begravning via sidan: Ordna begravning online, där man enkelt kan välja och beställa blommor samtidigt som man ordnar komplett begravning på nätet. Du är även alltid varmt välkommen att kontakta oss, ringa till oss eller besöka oss så hjälper vi dig gärna kring val och beställning av blommor till begravning!

Blommor till begravning Södertälje: Gäst på begravning

Vi ombesörjer även beställningar på begravningsblommor för alla begravningsgäster, utan någon extra faktureringsavgift, utkörningskostnad eller pristillägg. Betalning kan ske på begravningsbyrån med kontokort eller via faktura. Du är varmt välkommen att beställa genom att kontakta oss, ringa till oss eller besöka oss!

Blommor till begravning Södertälje: Priser

  • Normalstor kistdekoration: från 3000 kr
  • Mindre kistdekoration: från 2000 kr
  • Krans: från 1700 kr
  • Stående sorgdekoration: från 1000 kr
  • Låg sorgdekoration: från 800 kr
  • Lösbunden bukett: från 400 kr
  • Handbukett: från 60 kr

Ett kort med text ingår, men skulle man vilja ha band istället tillkommer en kostnad på 250 kr utöver blomsterpriset. Både kvinnor och män kan ha en handbukett. Det kan kännas skönt att ha något i handen vid avskedet. Vanligen är det en röd ros, en handbukett kostar ca 60 kr. Om Ni beställer blommor via blomsterhandlare med utkörning ange då noga både klockslag, plats och namnet på den avlidne. Ni kan även kontakta begravningsbyrån så kan vi skicka upppgifter om den blomsterhandlare som är anlitad av de anhöriga. Om Ni själva har en dekoration med Er ser vi gärna att Ni lämnar den 45 minuter innan begravningen, då det underlättar när vi ska dekorera runt kistan.

Blommor till begravning Södertälje: Kistdekorationer

Kistdekorationer är en viktig del i arrangemanget kring en begravning. Kistdekorationen utgör ett stort blickfång och avgör vilket totalintryck man skall få av kyrkorummet. Målet är att begravningsceremonin ska bevaras som ett ljust minne hos de anhöriga. Även om det finns många traditioner kring kistdekorationerna så har de numera utvecklats på samma sätt som tidningarnas dödsannonser och blivit mycket mer personliga och fria.

Blommor till begravning Södertälje: Kransar & dekorationer

Kransar hjälper till att göra begravningen till ett vackert minne och dekorationer består ofta av ett fint blomsterarrangemang och / eller begravningsblommor. Vanligen är det inget som hindrar att något som anknyter till den avlidnes personlighet läggs på kistan.

Blommor till begravning Södertälje: Kondoleansblommor

Kondoleansblommor skickas oftast före begravningen hem till anhöriga och familj som förlorat en nära eller kär. Det vanligaste är att kondoleansblommor går i ljusa svaga färger. En liten handbukett som läggs vid kistan eller i graven är brukligt att ta med sig och det är idag lika vanligt att män som kvinnor använder det som en hälsning.

Blommor till begravning Södertälje - Beställ blommor till begravning - Södertälje Begravningsbyrå i Södertälje - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Södertälje med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.